Namur courthouse

    Namur courthouse

    The joint venture AdP², comprising AUPA – CERAU – Atelier d’Architecture de Genval – Greisch-Bgroup – TI Ingénierie, won the competition for the integrated architecture and engineering study for this project.

    This new building of approximately 15,900 m² will house the court services and provide accommodation to hear those due to be tried.

    The building has five upper storeys, including a technical floor at the top, plus a basement for parking, archive rooms and detention cells. The waiting hall is covered with a 30 m high glass roof, notable for its span of up to 40 m.11

    Mission

    Complete stability and building services mission

    • 2 photos
    • Location
    sem, odio ante. velit, commodo vel, tempus risus. id, quis, Lorem Praesent